Haha ale to fakt @
salto i mam nadzieję, że będzie się rozrastać i w końcu będę mógł znaleźć sobie lokal i machnąć wystawkę jak w amerykańskich sklepach
Tylko meble dębowe to będę musiał chyba sam sobie wyciąć (nie wspominając już o nielegalnym pozyskaniu, ale lasów tu sporo) bo cena powala

Najwyżej podejdę do spółdzielni "Postęp" bo mam parę kroków a oni produkują Lacki do IKEI, może coś z tego uda się skleić...
Ale wracając na ziemię, wprost do mojego biurka z płyty paździerzowej, mam taką zagwozdkę i dzisiaj dopiero zwróciłem na to uwagę. Może jakiś Salonowicz pomoże, albo chociaż Przedpokojowicz?
Może ktoś tam wie, albo odkrył w "konserwacji" ze mną, że często wspominam liquid od 5P o wdzięcznej nazwie Castle Long Reserve. I tak dzisiaj robiąc przegląd, domawiając brakujące Revolute, Bobasy (ech, szkoda, że Prymusa już nie ma bo by było o czym podyskutować w tej kwestii) etc. moje oko zawędrowało tam, gdzie nie wypada i...

Jeśli ktoś miał przyjemność (lub nie) testować go proszę uprzejmie złożyć donos!
Chętnie bym go wziął, ale już tak pozapychałem zamówienia (wiem, wiem, nie widać tego bo wszystko jest gdzieś w drodze ale nic nie poradzę na to, że paczki potrafią okrążyć połowę planety zanim trafią do mnie), że niestety już nie dałem rady

Bo jeśli w 90% będzie pokrywał się z 5P (90 procent, bo Nova robi je na swoją modłę) to już wiem, że pomysły na wakacyjne liquidy mam już z głowy!
No jeszcze tylko ten nieszczęsny klon Bebeci postaram się ogarnąć od A&L, bo to też wrzuciłem do listy priorytetów, tylko @
Haze odezwij się na pw celem przekazania informacji z etykiety
A tymczasem czas na dobranocną kawkę i do spania, bo już późno