Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim za okazane wsparcie w moim poście "Zbiórka dla Maksia"

.
Chciałbym zwrócić się po ras kolejny do osób o dobrym serduchu aby wspomogły zbiórkę Tomka.
Od lat jestem użytkownikiem strony "wykop.pl", zapewne większość z was ją zna i korzysta i dla zasięgu postanowiłem pomóc Tomkowi i udostępnić post gdzie się da, bo jestem zdania, że karma zawsze wraca a pomagać warto.
Zanim zmieszacie mnie z błotem, zbiórka jest potwierdzona min. dokumentacją medyczną, filmem który został dodany po tym jak kilku użytkowników "trolli" stwierdziło, że to kolejny "fake i żebranie", ale pomimo tego społeczność wykopu pokazała wielkie serducha i chyba najważniejsze, zbiórka jest potwierdzona dowodem osobistym Tomka.
W skrócie Tomek od urodzenia choruje na Artrogrypozę - wrodzona sztywność stawów.
Kwota zebrana będzie wykorzystana na leczenie, które ma na celu poprawić chwytność palców oraz zwiększyć zakres ruchu lewej ręki.
Nie proszę o wiele, bo wiadomo każdy ma różną sytuację finansową, ale każda złotówka się liczy, a jak wiadomo w kupie siła
.
Za każdą wpłaconą złotówkę dziękuję z całego serducha
.
Link do zrzutki Tomka ----->
https://zrzutka.pl/ap6rdc ! | Wiadomość od: Miodu |
Używaj pan czasem, panie @ Diffident, przecinków i kropek. Będzie czytelniej i ładniej. |