Miska olejowa kosiarki
- iron64
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 4201
- Otrzymał podzięk.: 539 razy
Wygląda, że będzie pasować, ja bym kupił. Wyczyść smoka skoro rozebrane masz wszystko.

- pHarel2403
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 103
- Otrzymał podzięk.: 9 razy
Troszeczkę z innej bajki, mam kosiarkę HK46N139-4W1 z pękniętą miską i sączy się olej. Kosiarka jest w pełni sprawna i po "remoncie silnika" Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy obie miski są takie same? Przekopałem całe internety i stwierdziłem że to powinno pasować.
Na ostatnim zdjęciu są dodatkowe otwory mocujące do obudowy, dla mnie bez znaczenia, jedyna różnica jest w cenie.

Na ostatnim zdjęciu są dodatkowe otwory mocujące do obudowy, dla mnie bez znaczenia, jedyna różnica jest w cenie.

eVic mini, Primo, Pico, Vesta, Pulse80W, Drag, RSQ, VT Inbox, Warwolf, Paranormal DNA250C, SXmini MX Class, Billet Box
Kayfun V5,V5 mini,V3 mini,lite, Merlin,Skyline, TGT II,III,GTR, Hussar, X, Ammit MTL,Siren2, Dvarw MLT,Soulmate
Hadaly, Venna,C4
Kayfun V5,V5 mini,V3 mini,lite, Merlin,Skyline, TGT II,III,GTR, Hussar, X, Ammit MTL,Siren2, Dvarw MLT,Soulmate
Hadaly, Venna,C4