Prośba o wypełnienie ankiety
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 108
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podzięk.: 9 razy
Ponownie dziękuję osobom, które zechciały wypełnić ankietę, będzie dostępna jeszcze przez jakieś 2 tygodnie, więc jeśli ktoś jeszcze się skusi, to będę wdzięczny.
- Vlad
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 284
- Otrzymał podzięk.: 70 razy
Poszło.
Ja tam zagrożony się nie czuję, w konkurencji w mojej branży taki ktoś jak ja już prawie nic nie może, więc można go zastąpić, ja mogę wszystko, więc jestem niezastąpiony.[emoji846]
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Ja tam zagrożony się nie czuję, w konkurencji w mojej branży taki ktoś jak ja już prawie nic nie może, więc można go zastąpić, ja mogę wszystko, więc jestem niezastąpiony.[emoji846]
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- BloodCat
- Donator
- Punkty reputacji: 378
- Otrzymał podzięk.: 28 razy
Jak wszyscy, to wszyscy. Już 4.5 min.
Z jednej strony mi się to nie widzi globalnie... A z drugiej, w ostatnim pytaniu o skojarzenia, to jedyne pasujące mi, to była innowacja. Hmmm...
Z jednej strony mi się to nie widzi globalnie... A z drugiej, w ostatnim pytaniu o skojarzenia, to jedyne pasujące mi, to była innowacja. Hmmm...
"Jestem odpowiedzialny za to, co napisałem - nie za to, co zrozumiałeś."
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 16
- Podziękował: 22 razy
- Otrzymał podzięk.: 5 razy
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 46
- Podziękował: 14 razy
- Otrzymał podzięk.: 27 razy
I ja poprosiłem mojego RoboVapa (wersja 2.1 po modyfikacji) aby wypełnił moimi odpowiedziami i wysłał. Początkowo podszedł z pewną rezerwą do zadania ale zagroziłem, że nie dostanie na kolację kolejnej porcji truskawkowego liquidu, jeśli odmówi. Wiedziałem, że poskutkuje. Ktoś ciekawy może zapyta, dlaczego został zmodyfikowany. Po prostu poprzednia wersja Robusia miała częste zwarcia, wynikiem czego były różne reakcje. Czarę goryczy przelała sytuacja, w której żdżarł mojego nowego Poda, zapijając świeżo rozrobionym liquidem, twierdząc, że mu się należy. To tyle. Dziękuję, pozdrawiam.