Off...and...Off..and...Off...
- amsaw
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 230
- Podziękował: 534 razy
- Otrzymał podzięk.: 490 razy
Sulkov, kliknij w trzykropek przy napisie kontakt pod avatarem osoby, z którą chcesz się skontaktować.
- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 29427
- Podziękował: 1064 razy
- Otrzymał podzięk.: 3706 razy
Dobrze, daj tu kilka przykladowych linków, lookniemy i myślę że da się to wszystko ładnie zrobić.
-
Jak klikniesz w avatar to Cię przenosi na profil danego usera i tam możesz wysłać PW. Nie testowałem 

-
Nie mogę znaleźć żadnej opcji do prywatnej wiadomości
W każdym razie - na jednym z forów mam swój wątek do którego wrzucam promocje wyszperane w sieci z linkami do mojej strony. Żeby nie było - używam u siebie przy niektórych produktach linków affiliacyjnych i pod tym względem zastanawiam się czy nie byłoby problemu.

W każdym razie - na jednym z forów mam swój wątek do którego wrzucam promocje wyszperane w sieci z linkami do mojej strony. Żeby nie było - używam u siebie przy niektórych produktach linków affiliacyjnych i pod tym względem zastanawiam się czy nie byłoby problemu.
- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 29427
- Podziękował: 1064 razy
- Otrzymał podzięk.: 3706 razy
No pewnie że się możesz podzielić,tylko opisz nam jak chcesz się dzielić?
Chcesz nam rozdać te nagrody okazyjnie?
A poważniej...napisz jak to widzisz...nie sądze aby były jakieś problemy.

Chcesz nam rozdać te nagrody okazyjnie?
A poważniej...napisz jak to widzisz...nie sądze aby były jakieś problemy.

-
Wy mnie lepiej powiedzcie jaka jest polityka administracji w kwestii spamu?
Czy jest to
Czy może jednak
Założyłem stronę w internetach na której zamieszczam różnej maści okazje i konkursy waperskie i byłoby całkiem miło gdybym mógł się nimi podzielić
Czy jest to

Czy może jednak

Założyłem stronę w internetach na której zamieszczam różnej maści okazje i konkursy waperskie i byłoby całkiem miło gdybym mógł się nimi podzielić

-
robertanisz pisze:Marcin pisze:Nie damy tu zrobić drugiego trawnika
No własnie ,zastanówmy się czy tego chcemy.Z całym szacunkiem dla trawnika,tak wiele mu zawdzięczam,męczą mnie posty;50 W CZY 100W.Dzięki forum odszedłem od analogów,zgłębiłem i polubiłem temat chmurzenia,więc zawsze trawnik będzie w mojej głowie.Jednak trochę się wszystko wykoślawiło,nie ma serca,nie ma pozytywnej energii.Jest daj najlepiej 100w.Szkoda.
Myślę, że dopóki nie pojawią się pieniądze, dopóty możemy tu liczyć na bezinteresowną idyllę pro vapero bono

Pozdro
Łukasz
- psidzyndzel
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 1
- Podziękował: 2 razy
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 694
- Podziękował: 537 razy
- Otrzymał podzięk.: 453 razy
Marcin pisze:Nie damy tu zrobić drugiego trawnika
No własnie ,zastanówmy się czy tego chcemy.Z całym szacunkiem dla trawnika,tak wiele mu zawdzięczam,męczą mnie posty;50 W CZY 100W.Dzięki forum odszedłem od analogów,zgłębiłem i polubiłem temat chmurzenia,więc zawsze trawnik będzie w mojej głowie.Jednak trochę się wszystko wykoślawiło,nie ma serca,nie ma pozytywnej energii.Jest daj najlepiej 100w.Szkoda.
-