MA kubańska pipa :-)
-
- Użytkownik
- Posty: 2439
- Rejestracja: czw mar 03, 2016 11:41 am
- Lokalizacja: Częstochowa
- Podziękował: 1558 razy
- Otrzymał podzięk.: 4400 razy
- Płeć:
MA kubańska pipa :-)
W skład powyższego płynu wchodzą 3 aromaty w tym wanilia. Vanilia sama w sobie często nie jest zbyt klarowna. Poza tym między aromatami zachodzi reakcja chemiczna zwana HOMOGENIZACJĄ. Zauważ że świeża jest lekko ciemna a po jakimś czasie bardziej klarowna taka słomkowa. Gęstość płynu tez robi swoje oraz jego przechowywanie... Absolutnie nie masz się czym przejmować...
Co cię nie zabije - to zginie z twojej ręki...
-
- Użytkownik
- Posty: 186
- Rejestracja: ndz lip 01, 2018 3:30 pm
- Lokalizacja: Beskidy
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podzięk.: 78 razy
- Płeć:
MA kubańska pipa :-)
Mam pytanie dlaczego po pewnym czasie cuban pipe robi się czerwony ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości