Tommy Black vs Ireneusz Gęca-Inawera
- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 21786
- Podziękował: 7563 razy
- Otrzymał podzięk.: 19200 razy
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 0
- Podziękował: 1594 razy
- Otrzymał podzięk.: 783 razy
Bardzo zaintrygował mnie temat wędkarstwa, który poruszyliście w tym wywiadzie. Siedzę w tej branży już ponad 10lat i jestem bardzo ciekawy jak Inawera wypadnie na tle takich firm jak Traper, Lorpio czy Sensas. Oczywiście nie mam nic przeciwko, jakbyś Irek swoim debiutem na tej wędkarskiej scenie trochę namieszał
czego życzę z całego serca.

- DamianGR
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 855
- Podziękował: 659 razy
- Otrzymał podzięk.: 1071 razy
Fajny wywiad.
Zastanawiam się czy Pan Irek myślał nad produkcją Polskiej nikotyny z polskiego tytoniu- skoro jesteśmy podobno jego największym eksporterem w tej części europy.
Odbiorcy liquidów stali by się w ten sposób sojusznikami producentów tytoniu.
Zastanawiam się czy Pan Irek myślał nad produkcją Polskiej nikotyny z polskiego tytoniu- skoro jesteśmy podobno jego największym eksporterem w tej części europy.
Odbiorcy liquidów stali by się w ten sposób sojusznikami producentów tytoniu.
- shrack
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 159
- Podziękował: 126 razy
- Otrzymał podzięk.: 223 razy
Dzięki Tommy za bardzo ciekawy wywiad podejrzewam, że telefoniczny, na miejscu u Irka zostałbyś poczęstowany naprawdę wspaniałą kawą a my mieli byśmy, co czytać przez najbliższy miesiąc.
Irka znam osobiście, bo jak tu nie znać sąsiada, przesympatyczny człowiek otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje i sugestie bardzo miły w kontaktach osobistych można z nim przegadać nie jedno popołudnie i nigdy nie ma się dosyć.
Kiedyś też wędkowałem sportowo (wędkarstwo spławikowe), lecz ze względu na olbrzymie koszty tego sportu musiałem zrezygnować.
Nie podejrzewam, aby Irek brał się za produkcję gotowych zanęt czy atraktorów tak jak nie produkuje lodów, ciastek czy czekoladek raczej będą to dodatki do wyżej wymienionych produktów a kto wie może nawet podejmie współpracę z takimi firmami jak Lorpio czy Sensas.
Irka znam osobiście, bo jak tu nie znać sąsiada, przesympatyczny człowiek otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje i sugestie bardzo miły w kontaktach osobistych można z nim przegadać nie jedno popołudnie i nigdy nie ma się dosyć.
matatiti pisze:Bardzo zaintrygował mnie temat wędkarstwa, który poruszyliście w tym wywiadzie. Siedzę w tej branży już ponad 10lat i jestem bardzo ciekawy jak Inawera wypadnie na tle takich firm jak Traper, Lorpio czy Sensas. Oczywiście nie mam nic przeciwko, jakbyś Irek swoim debiutem na tej wędkarskiej scenie trochę namieszałczego życzę z całego serca.
Kiedyś też wędkowałem sportowo (wędkarstwo spławikowe), lecz ze względu na olbrzymie koszty tego sportu musiałem zrezygnować.
Nie podejrzewam, aby Irek brał się za produkcję gotowych zanęt czy atraktorów tak jak nie produkuje lodów, ciastek czy czekoladek raczej będą to dodatki do wyżej wymienionych produktów a kto wie może nawet podejmie współpracę z takimi firmami jak Lorpio czy Sensas.
- el Petto
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 34
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podzięk.: 135 razy
Hurraaaa! Marzę o tym, by temat aromatów nie skończył się li tylko na samym wędkarstwie, ale objął całe rybołówstwo!
Jakże przyjemniejszy byłby spacer w pobliżu portów rybackich, czy sklepów rybnych!
ps.
Tommy - super wywiadzik!
Jakże przyjemniejszy byłby spacer w pobliżu portów rybackich, czy sklepów rybnych!

ps.
Tommy - super wywiadzik!

- BVS Biotech
- Użytkownik
- Otrzymał podzięk.: 2 razy
Fajny wywiad i rozsądne podejście do tematu p. Ireneusza.
Tak na prawdę na chwilę obecną możemy być pewni tylko kilku z kilkunastu lub kilkudziesięciu obostrzeń dla naszej branży przy implementacji Dyrektywy Tytoniowej w naszym kraju.
Zobaczymy co będzie dalej... Aczkolwiek nie mam absolutnie na myśli czekania w bezczynności
Tak na prawdę na chwilę obecną możemy być pewni tylko kilku z kilkunastu lub kilkudziesięciu obostrzeń dla naszej branży przy implementacji Dyrektywy Tytoniowej w naszym kraju.
Zobaczymy co będzie dalej... Aczkolwiek nie mam absolutnie na myśli czekania w bezczynności

- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 21786
- Podziękował: 7563 razy
- Otrzymał podzięk.: 19200 razy
Ja tylko gwoli informacji powiem,że tradycyjnie już ,wywiad jest dostępny na blogu Starego Chemika.
https://starychemik.wordpress.com/
https://starychemik.wordpress.com/
- Mirek
- Nowy użytkownik
Re: Tommy Black vs Ireneusz Gęca-Inawera
Dobry, ba, bardzo dobry, wywiad. Faktycznie rzuca ciekawe spojrzenie na kwestię implementacji dyrektywy, no i cała masa "smaczków" w temacie samej firmy Inawera.
Wróć do „Wywiady - Komentarze”