Ja za to podziwiam @

Nie wiem na ile takowy test jest dokładniejszy / mniej dokładny, od układu pomiarowego z 1 postu, ale na zabawkach za miliony monet na polibudzie otrzymywałem praktycznie identyczne rezultaty jak z MC3000...
piowolt pisze:A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Xtar 18650 3,6V Li-ion 3400mAh z zabezpieczeniem?
http://www.hurt.com.pl/akumulator-xtar- ... 15436.html
--
pozdrawiam
Piotr W.
piowolt pisze:Muszę wymienić dwa ogniwa do Aliena 220 i jakoś mi to wpadło w oko, ze względu na pojemność, używam do tej pory Sony vtc5, ale może coś doradzicie innego? Na avt.pl są sporo tańsze i chcę zamówić razem z ładowarką xtar xp4.
--
pozdrawiam
Piotr W.
TooCruel pisze:Za tyle samo pieniążków możesz mieć już przyzwoitą Lii z kilkoma opcjami pozwalającymi na parowanie ogniw):
Tommy Black pisze:A ja mam Cruel pytanie, czym się różni, tak w skrócie oczywiście, ta Lii500 od tej niżej Smoka INTELIGENT 4 ?
TooCruel pisze:Jak chcecie to w wolnej chwili wam rozpiszę kilka modeli w różnych przedziałach cenowych(ich plusy i minusy),
piowolt pisze:A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Xtar 18650 3,6V Li-ion 3400mAh z zabezpieczeniem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości