Aegis Legend Problem

Awatar użytkownika
Polon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 134
Rejestracja: 25 wrz 2019, 14:49
Punkty reputacji: 38
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podzięk.: 17 razy
Płeć: Mężczyzna

Aegis Legend Problem

Postautor: Polon » 10 gru 2019, 14:10

Witam serdecznie.

Otóż mam problem z moim boxem Aegis Legend. Po zmianie atomizera na Horus RTA zauważyłem ze na ekranie boxa przy wciśnięciu przycisku fire skacze mi wartość watów.
Zmieniłem atomizer na poprzednio używany DOOM RTA, lecz problem nie znikł. Dodam ze ogniwa które są w zasilaniu to 2x LG HG2, blaszka mesh 0.15 OHM OFRF NexMesh.

Proszę o wybaczenie mi niedodawania zmiękczeń, ponieważ mój komputer odmówił mi posłuszeństwa i w praktyce nie mogę dodawać znaków do liter..

Pozdrawiam.

Komunikat od Azgar: Tekst poprawiony. ;)

Awatar użytkownika
ErNOL
Moderator
Moderator
Posty: 494
Rejestracja: 29 lis 2019, 12:30
Punkty reputacji: 488
Lokalizacja: łódzkie
Podziękował: 389 razy
Otrzymał podzięk.: 244 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Aegis Legend Problem

Postautor: ErNOL » 10 gru 2019, 14:21

Ile tych watów Ci się zmienia? Dużo? Mało?
2 kilogramy parowników + reklamówka (papierowa) modów... :facepalm:
www.ernol9xp7.blogspot.com
Awatar użytkownika
Polon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 134
Rejestracja: 25 wrz 2019, 14:49
Punkty reputacji: 38
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podzięk.: 17 razy
Płeć: Mężczyzna

Aegis Legend Problem

Postautor: Polon » 10 gru 2019, 14:24

Odchylenie do maksymalnie 1,3 W, w gore i dol.
Awatar użytkownika
ErNOL
Moderator
Moderator
Posty: 494
Rejestracja: 29 lis 2019, 12:30
Punkty reputacji: 488
Lokalizacja: łódzkie
Podziękował: 389 razy
Otrzymał podzięk.: 244 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Aegis Legend Problem

Postautor: ErNOL » 10 gru 2019, 14:27

Sprawdziłem, mam tak samo.
2 kilogramy parowników + reklamówka (papierowa) modów... :facepalm:
www.ernol9xp7.blogspot.com
Awatar użytkownika
Azgar
Moderator
Moderator
Posty: 1531
Rejestracja: 30 sie 2017, 21:49
Punkty reputacji: 2177
Lokalizacja: Michrów
Podziękował: 957 razy
Otrzymał podzięk.: 869 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Aegis Legend Problem

Postautor: Azgar » 10 gru 2019, 21:01

1,3W to praktycznie niewyczuwalny skok/spadek... Myślę że nie ma co drążyć tematu. :)
Awatar użytkownika
-Evendi-
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 18
Rejestracja: 14 sie 2018, 11:33
Punkty reputacji: 1
Lokalizacja: Śląsk
Otrzymał podzięk.: 6 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Aegis Legend Problem

Postautor: -Evendi- » 10 gru 2019, 21:53

U mnie tak samo skacze i też z Horusem :).



Wysłane z mojego Mi Max Prime przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
Polon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 134
Rejestracja: 25 wrz 2019, 14:49
Punkty reputacji: 38
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podzięk.: 17 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Aegis Legend Problem

Postautor: Polon » 11 gru 2019, 12:17

Czyli to norma, w takim razie prosze o zamkniecie tematu.

Wróć do „Problemy techniczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość