W ubiegły piątek dostałem info z Francji o tych aromatach a dziś zauważyłem je w sklepie e-
no więc teraz można je pokazać...
Koncentrat - „ LEMONILY VANILLY ” Sugerowana dawka: 3-4%.
Główne nuty smakowe: słodka wanilia połamana z nutą cytryny .
Butelka o pojemności 10 ml / 600 kropli
Koncentrat - „ MANGO i TANGO”Sugerowana dawka: 3-4%.
Główne nuty smakowe: mango, guawa, ananas.
Butelka o pojemności 10 ml / 600 kropli
Koncentrat - " PURPLE BLUSH"Sugerowana dawka: 3-5%.
Główne nuty smakowe: jagody, jeżyny, winogrona z nutą colady
Butelka o pojemności 10 ml / 600 kropli
Koncentrat - „ CAKE EMPEROR ” Sugerowana dawka: 3-5%.
Główne nuty smakowe: ciasto jagodowo-śliwkowe z odrobiną miodu.
Butelka o pojemności 10 ml / 600 kropli
Koncentrat - „ LEMONS KICK ” Sugerowana dawka: 3-5%.
Główne nuty smakowe: słodkie cytryny i limonki.
Butelka o pojemności 10 ml / 600 kropli
Koncentrat - "WUNDER WAFFLE"Sugerowana dawka: 3-5%.
Główne nuty aromatyczne: wafle, śmietanka i orzechy.
Butelka o pojemności 10 ml / 600 kropli /
Edit:Odpowiem tu aby zaoszczędzić pisania PW.
Nie miałem, nie używałem jeszcze tych aromatów.
Eddit II:Uzupełniłem te nowości o zagubiony gdzieś przez sklep szósty aromat. Teraz mam je już wszystkie. Dziś więc zalałem czystą bazę 70VG/30PG tymi aromatami w proporcjach dwa razy większych niż zalecane przez Inawerę. Dopiero kiedy ocenię ich smak sauté zdecyduję co z nich zrobię ale zapachowo i organo-palpacyjnie-leptycznie
, zapowiada się ciekawie...
Na razie użyłem tylko 4 aromatów albowiem mam koncepcję...
10 minut po zmieszaniu z bazą.
AI01.jpg
Edti III:Po paru godzinach sięgnąłem po jedna miksturę z czwórki widocznej wyżej.
Pobiję rekord edycji posta ale co tam...
Koncentrat - „ MANGO i TANGO”Jak ja lubię kiedy etykieta czy opis aromatu zapowiada to co rzeczywiście jest w środku.
Główne nuty aromatyczne: mango, ananas i guawa. Istotnie, jest tu wszystko co tam widzi Inawera. I jest to aromat wręcz pyszny. jest tylko jeden problem.To jest prawdziwa bomba kaloryczno-witaminowa z krajów Ameryki Południowej, dziś oczywiście z owoców uprawianych i w innych częściach świata. Naładowana witaminą C, B1 i mniejszymi ilościami B2, B3, B5 i B 6. Jest również doskonałym źródłem manganu, miedzi, magnezu, potasu, beta-karotenu, kwasu foliowego i błonnika, mangiferyny,bromeliny, flawonoidów,potasu. Taka mieszanka owoców postawi na nogi zdychąjcego konia. A jego potomstwu da zdrowie i dlugowieczność oraz piękną sylwetkę. Jasne że zamiast konia można postawić wapera, lepiej waperkę.Tyle że nie będziemy tego jeść, mamy chmurzyć.Zestaw tych trzech owoców, które same w sobie są słodkie, tak że przez moment czujemy się jak w w ananasarniach Ludwika XV.To jest świetny aromat ale piekielnie trudno go użyć tak jak chciałem czyli sauté. Gdyby to był drink, sięgnąłbym po absolut, zrobiłbym Absolut Mango Mule z imbirem na dodatek albo Absolut Mango Breeze z żurawiną i pomarańczą.Ponieważ to jednak aromat a możliwości są większe niż w nowojorskim „PDT” czyli “Please Don’t Tell” , czyli najgorzej strzeżony sekret East Village, to my sobie możemy czarować co tylko chcemy. I jest to naprawdę "coś" co tylko pobudza kreatywność. Ja miałem swoją koncepcję użycia tego aromatu ale legła ona w gruzach. Użyję go inaczej. Ale jeśli ktoś lubi słodkie napoje, np.Jefi Pineapple, to sam ten aromat trafi u niego w "10"!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.