Myślę że Cthulhu AIO mi się spodoba.
Dzięki za odpowiedzi.
Małe Boro AIO do MTL
- Sirion
- Patron
- Punkty reputacji: 386
- Podziękował: 74 razy
- Otrzymał podzięk.: 76 razy
@
obione Ja tobie mogę polecić STAR Mods - IEC, masz dwa 2w1, zwykły baniak na stockowe grzałki o pojemności 6 ml, lub możesz założyć squonka 7,5 ml.
Sam osobiście używam tego Boro z atomem w MTL.
Z pozytywów, to bardzo dobre zarządzanie energią, elektronika YiHi, wielkość jest naprawdę mały, bardzo lekki (z akumulatorem i pełnym baniakiem 156 g), cena.
Z wad, to w zasadzie jest jedna wada, którą albo respektujesz, albo nie, baniak tego 6 ml nie zmienisz na inny, bo jest sygnowany tylko do tego Boro, możesz za to dokupić most RBA przykładowo atom, 415, jest tego sporo i używać mniej więcej tak samo.
Z racji, że nie mogłem nigdzie znaleźć wymiarów STAR Mods - IEC, sam zmierzyłem swój egzemplarz, wymiary 78x43x23 mm, dla porównania Cthulhu AIO ma 80x48x23 mm.
Tu masz linka jak byś chciał wiedzieć więcej: https://smoke-shop.ch/box-mods-/13663-e ... 0-chf.html
K45

Sam osobiście używam tego Boro z atomem w MTL.
Z pozytywów, to bardzo dobre zarządzanie energią, elektronika YiHi, wielkość jest naprawdę mały, bardzo lekki (z akumulatorem i pełnym baniakiem 156 g), cena.
Z wad, to w zasadzie jest jedna wada, którą albo respektujesz, albo nie, baniak tego 6 ml nie zmienisz na inny, bo jest sygnowany tylko do tego Boro, możesz za to dokupić most RBA przykładowo atom, 415, jest tego sporo i używać mniej więcej tak samo.
Z racji, że nie mogłem nigdzie znaleźć wymiarów STAR Mods - IEC, sam zmierzyłem swój egzemplarz, wymiary 78x43x23 mm, dla porównania Cthulhu AIO ma 80x48x23 mm.
Tu masz linka jak byś chciał wiedzieć więcej: https://smoke-shop.ch/box-mods-/13663-e ... 0-chf.html
K45
Ostatnio zmieniony 23 sty 2023, 13:45:41 przez Sirion, łącznie zmieniany 1 raz.
Star Mod By Iec Aio (boro) + Atom Rba (bridge).
- yacoop
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 1768
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podzięk.: 24 razy
Cthulhu AIO.
Chyba najmniejszy z budżetowych urządzeń Boro (w wersji Delrin waży jeszcze mniej niż w wersji standardowej).
Posiada w zestawie bazę CM RBA, która doskonale sprawdza się do chmurzenia MTL.
P.S. Bantam Box niby fajny, ale 18350 to nawet do MTL ciut mało.
Chyba najmniejszy z budżetowych urządzeń Boro (w wersji Delrin waży jeszcze mniej niż w wersji standardowej).
Posiada w zestawie bazę CM RBA, która doskonale sprawdza się do chmurzenia MTL.
P.S. Bantam Box niby fajny, ale 18350 to nawet do MTL ciut mało.
- Goomowiec
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 615
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podzięk.: 63 razy
Jak gdzieś uda ci się kupić to SXK Bantam Box. Obecnie chyba tylko z drugiej ręki dostępny.
You have violated the dress code of this vessel.
Failure to comply is punishable by death.
Failure to comply is punishable by death.