Problem ze Smok Nord 5
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 1
- Otrzymał podzięk.: 10 razy
@
Vebbizle Ja ze swej strony mogę ci polecić Geekvape B60. Używam dwóch i dla mnie super.

-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 0
edarek pisze:Daruj sobie Smoka ogólnie. Jest masa innych, dobrych sprzętów.
Mógłbyś mi polecić jakiegoś poda do 200zł?
-
- Użytkownik
Vebbizle pisze:Wiesz może czy przyjmują te reklamacje? Czy lepiej sobie darować i po prostu kupić jakiegoś nowego?
Teoretycznie powinni przyjmować bez problemu tam gdzie kupiłeś ale w praktyce z tym bywa różnie. Syn przyjmował. Miał kolegę magika który lubił się grzebać w takiej drobnicy i mu to naprawiał. A jak robią inni to nie wiem.
Posłuchaj rady kolegi @

- edarek
- Moderator
- Punkty reputacji: 3617
- Podziękował: 473 razy
- Otrzymał podzięk.: 333 razy
Daruj sobie Smoka ogólnie. Jest masa innych, dobrych sprzętów.
You don't smoke? Do not vape!

Tak w przybliżeniu
Tak w przybliżeniu
-
- Użytkownik
Wiesz może czy przyjmują te reklamacje? Czy lepiej sobie darować i po prostu kupić jakiegoś nowego?
-
- Użytkownik
Sypie się przycisk, to jest słynna "zaleta" Smoka.
Pozostaje ci reklamacja.
PS. Syn jak prowadził vape shop, to po roku zrezygnował ze sprzedaży Smoków właśnie z powodu psucia się przycisków fire.
Pozostaje ci reklamacja.
PS. Syn jak prowadził vape shop, to po roku zrezygnował ze sprzedaży Smoków właśnie z powodu psucia się przycisków fire.
-
- Użytkownik
Cześć, mam problem ze Smokiem Nord 5.
Kiedy biorę bucha, przycisk zachowuje się tak, jakby był wciśnięty. Stało się tak wczoraj i dzisiaj. Grzałka nagrzewa się bardzo szybko tak, że parzy, a urządzenie syczy (po prostu tak jakbym wapowała). Jedyne co pomaga to wyciągnięcie kardridża. Potem problem ustaje, nic się nie dzieje przez kilkanaście godzin i wraca z nieznanych mi powodów. Wymieniłam przedwczoraj grzałkę na 0.23 oma, zastanawiam się czy może to ona jest uszkodzona, czy bardziej spodziewacie się awarii poda (przy okazji wspomnę, że jest w miarę nowy, mam go jakieś 2-3 miesiące, problem nie występował do momentu zmiany grzałki).
Dzięki za wszelką pomoc.
M.
Kiedy biorę bucha, przycisk zachowuje się tak, jakby był wciśnięty. Stało się tak wczoraj i dzisiaj. Grzałka nagrzewa się bardzo szybko tak, że parzy, a urządzenie syczy (po prostu tak jakbym wapowała). Jedyne co pomaga to wyciągnięcie kardridża. Potem problem ustaje, nic się nie dzieje przez kilkanaście godzin i wraca z nieznanych mi powodów. Wymieniłam przedwczoraj grzałkę na 0.23 oma, zastanawiam się czy może to ona jest uszkodzona, czy bardziej spodziewacie się awarii poda (przy okazji wspomnę, że jest w miarę nowy, mam go jakieś 2-3 miesiące, problem nie występował do momentu zmiany grzałki).
Dzięki za wszelką pomoc.

M.