Jak zadbać o e-papierosa

Miejsce na szybkie pytania (nie tylko) początkujących waperów...
Awatar użytkownika
realg
Użytkownik
Użytkownik
Punkty reputacji: 306
Podziękował: 71 razy
Otrzymał podzięk.: 72 razy

Jak zadbać o e-papierosa

Postautor: realg » 04 maja 2023, 13:19:10

Bella142 pisze:Chciałam zapytać, jak dbacie o swoje e-papierosy, bo to już mój 3 i przyznam się, że o poprzednie nie dbałam. O tego chciałabym zadbać, bo to już mój prawdopodobnie ostatni jaki kupię.
k87

Jak już kolega poniżej zauważył, nie podałaś żadnych konkretów o swoim urządzeniu, które umożliwiłyby bardziej precyzyjną odpowiedź.

Ale mogę zaproponować zalecenia uniwersalne, które są pomocne w życiu waperki:

https://salonrozchmurzonych.pl/forum/viewtopic.php?f=89&t=19234&p=1799084&hilit=dekalog#p1799084
Awatar użytkownika
kamyk87
Moderator
Moderator
Punkty reputacji: 2859
Podziękował: 113 razy
Otrzymał podzięk.: 43 razy

Jak zadbać o e-papierosa

Postautor: kamyk87 » 04 maja 2023, 12:18:25

Tak... Życie ludzkie pełne jest problemów. Zwłaszcza jak dotyczy to waperki/wapera. Na przykład ja mam problem nie tylko przy wyłączaniu, ale również przy włączaniu wszelkich urządzeń.
Ciężkie życie...
A wracając do tematu głównego, to trzeba dbać jak o dziecko, albo psa, a nawet bardziej. Chuchać i dmuchać, pielęgnować, nie nosić z kluczami itp.
Stare polskie porzekadło głosi, że "jak dbasz, tak masz".
Tylko nie wiadomo co kupiłaś dokładnie, więc pomimo chęci sprzęt może odmówić posłuszeństwa i będziesz zmuszona do zakupu nowego.
Zacznij od utrzymania swojego GeekVape-a w czystości i suchości, nie rzucaj nim w nikogo, a piwo otwieraj otwieraczem.
Obrazek
Bella142
Waperka
Waperka
Punkty reputacji: 0

Jak zadbać o e-papierosa

Postautor: Bella142 » 04 maja 2023, 12:00:43

A ja mam pytanie i nie wiem gdzie je zadać. Zakupiłam ostatnio Geek Vape. Nie wiem jaki, ale to nieważne, bo pytanie nie o to.
Chciałam zapytać, jak dbacie o swoje e-papierosy, bo to już mój 3 i przyznam się, że o poprzednie nie dbałam. O tego chciałabym zadbać, bo to już mój prawdopodobnie ostatni jaki kupię.
No i jeszcze on ma takie włączanie przyciskiem 5x klik, a mnie to denerwuje. Zawsze jak próbuję wyłączyć mam problemy.

k87

Wróć do „Szybkie pytania”