Aromaty bez słodzika?
- DooshPastesh
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 5458
- Podziękował: 94 razy
- Otrzymał podzięk.: 179 razy
Mój numer 1 to Inawera, nie ma tam słodyczy, przynajmniej w tych aromatach, które testowałem. Mają ich mnóstwo, nie starczy mi życia wszystkie sprawdzić (a sprawdziłem naprawdę wiele) więc może gdzieś...
Don't drip and drive.
MTL: Cthulhu Tube + Vandy Vape Requiem RTA
DTL: Geekvape Z200 + Steamcrave Meson
MTL: Cthulhu Tube + Vandy Vape Requiem RTA
DTL: Geekvape Z200 + Steamcrave Meson
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 0
- Podziękował: 2 razy
Czołem wszystkim rozchmurzonym.
Poszukuję jakichś ciekawych aromatów, które nie będą zbyt słodkie, ostatnio miałem do porównania aromaty od Aromatycznego i Select.
Aromatyczny jak najbardziej OK, aromaty są przyjemne bez nadmiernej słodyczy, za to aromaty Selecta mają dużo ciekawszych smaków, jednak są dla mnie trochę za słodkie.
Proszę o polecenie jakiejś firmy aromatów, która nie będzie tak słodka jak Select, ale będzie dysponował podobną ilością i jakością smaków.
Pozdrawiam,
Adrian
.png)
Poszukuję jakichś ciekawych aromatów, które nie będą zbyt słodkie, ostatnio miałem do porównania aromaty od Aromatycznego i Select.
Aromatyczny jak najbardziej OK, aromaty są przyjemne bez nadmiernej słodyczy, za to aromaty Selecta mają dużo ciekawszych smaków, jednak są dla mnie trochę za słodkie.
Proszę o polecenie jakiejś firmy aromatów, która nie będzie tak słodka jak Select, ale będzie dysponował podobną ilością i jakością smaków.
Pozdrawiam,
Adrian