Ma być o Salonie Rozchmurzonych, więc zacznę, bo widzę, że wszyscy się krępują.
.png)
1. Gdy znalazłem tę stronę i się tu zarejestrowałem, byłem trochę w szoku jak, co bym nie napisał dostawałem upomnienia głównie o kropki, ale pomogło bo już się chyba nauczyłem.
2. Forum podoba mi się, bo jest prawie jak Wikipedia EIN i prawie wszystko tu można znaleźć odnośnie wapowania, sprzętu oraz problemów z nim związanych.
3. Fajnie, że są osoby, które zajmują się testowaniem i ocenianiem sprzętu wchodzącego na rynek, bo mniej więcej człowiek wie czego się spodziewać po danym urządzeniu.
4. Podoba mi się też atmosfera forum, bo nie znalazłem żadnych specjalnych zgrzytów, a zazwyczaj gdzie jest spora grupa ludzi, to zawsze coś jest nie tak i są spory.
5. Poznałem tu parę naprawdę miłych osób, które potrafią pomóc w potrzebie, a to jest mało spotykane w dzisiejszych czasach.
6. Co bym chciał, żeby się zmieniło na forum, otóż raczej nic, bo jest wszystko fajnie dopracowane.
7. Dobrze, że nie trzeba już szukać Tokenów na forum, bo czasami dnia brakowało, a krzyżóweczki to coś, co lubię, tak że jest kolejny plus i proszę o więcej.
.png)
8. Nie podoba mi się tylko jedno, co znajdę czas, to tu wchodzę, zerknąć co się dzieje i odpuściłem trochę granie w sieciówkę Good Game Empire, za co moi znajomi z mojego sojuszu mają do mnie trochę żal.
To wszystko chyba z mojej strony, kogo lubię czy też nie, to nie będę pisał, bo nie ma się kogo czepić.
.png)
Trzymajcie forum nadal w tej postaci, bo jest super.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i nie nabijajcie się z moich wypocin.