Pomoc w wyborze nowego zasilania

Awatar użytkownika
dorota
Waperka
Waperka
Posty: 1560
Rejestracja: 30 cze 2015, 16:32
Punkty reputacji: 651
Lokalizacja: Italia
Podziękował: 2297 razy
Otrzymał podzięk.: 2083 razy
Płeć: Kobieta

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: dorota » 12 paź 2015, 18:01

kurcze Riccardo , to nie moja wina ze lubisz antyki! :mrgreen: byles w niedziele na targu staroci? :twisted:
Riccardo jak jest juz istick 30 , 40 to dlaczego kupiles 20???

Added in 3 minutes 53 seconds:
Nie Iryston! to tylko na istick 20 nawet na 30 jest inny.

Added in 3 minutes :
Iryston pisze:Czy w takim wypadku sensowne jest zastosowanie takiego ustrojstwa? Czy to coś da się sprząc z Evicem VTC? Uczyniłoby cały zestaw jeszcze bardziej kompaktowy, łatwiej do każdej kieszeni schować - tak mi się wydaje.

sa inne na normalne boxy szukam ich od prawie roku i nie moge znalezc
ObrazekObrazekObrazek

Irek
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: Irek » 12 paź 2015, 19:45

Dziękuję Dorota :-) A miałem nadzieję.. ;-)
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9514
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4554
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2694 razy
Otrzymał podzięk.: 8735 razy
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: Tommy Black » 12 paź 2015, 19:48

Iryston pisze:Czy w takim wypadku sensowne jest zastosowanie takiego ustrojstwa? Czy to coś da się sprząc z Evicem VTC? Uczyniłoby cały zestaw jeszcze bardziej kompaktowy, łatwiej do każdej kieszeni schować - tak mi się wydaje.


Obrazek

Irek,bardzo Cię proszę ,zapomnij o takich wynalazkach. ;) :twisted: A swoją drogą,dawno niczego głupszego nie widziałem.Z ciekawości ( no,to u mnie normalne ;) )chwilę się nawet tym bawiłem.Gdyby nie obawa że ktoś może przechodzić za oknem... ;)
Irek
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: Irek » 12 paź 2015, 19:59

Zapomniałem :D
Awatar użytkownika
dorota
Waperka
Waperka
Posty: 1560
Rejestracja: 30 cze 2015, 16:32
Punkty reputacji: 651
Lokalizacja: Italia
Podziękował: 2297 razy
Otrzymał podzięk.: 2083 razy
Płeć: Kobieta

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: dorota » 12 paź 2015, 20:19

Jesli na isticku 20 lub 30(rzadziej) nie zmieniasz atomizera i nie dokrecasz mocno atom.to nie powinno sie nic dziac 40 ma ten gwint juz o niebo lepszy ; a jesli mowa juz o istickach to 50 ma np klopoty z przyciskiem, duzo zalezy od "traktowania"...
ObrazekObrazekObrazek
Riccardo
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: Riccardo » 12 paź 2015, 22:53

dorota pisze:byles w niedziele na targu staroci? :twisted:

byłem, nikt mnie nie chciał kupić :twisted:

dorota pisze:Riccardo jak jest juz istick 30 , 40 to dlaczego kupiles 20???

Mały i nie wychodzę z Nautilusem ponad 13 watów, to po co mi większy? :) Mocniejsze zasilania już mam :)
Awatar użytkownika
dorota
Waperka
Waperka
Posty: 1560
Rejestracja: 30 cze 2015, 16:32
Punkty reputacji: 651
Lokalizacja: Italia
Podziękował: 2297 razy
Otrzymał podzięk.: 2083 razy
Płeć: Kobieta

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: dorota » 12 paź 2015, 23:19

Riccardo pisze:
dorota pisze:byles w niedziele na targu staroci? :twisted:

byłem, nikt mnie nie chciał kupić :twisted:

dorota pisze:Riccardo jak jest juz istick 30 , 40 to dlaczego kupiles 20???

Mały i nie wychodzę z Nautilusem ponad 13 watów, to po co mi większy? :) Mocniejsze zasilania już mam :)

Riccardo mnie chodzilo o "lepsiejszosc"a nie o moc!
Gwint 40 baardzo rozni sie od 20! - na szczescie!
ObrazekObrazekObrazek
Riccardo
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: Riccardo » 12 paź 2015, 23:36

dorota pisze:Riccardo mnie chodzilo o "lepsiejszosc"a nie o moc!
Gwint 40 baardzo rozni sie od 20! - na szczescie!

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - i tak jest fajny :)
Sie weźmie i sie dokupi czterdziestkę kiedyś ;)
refurbished
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: refurbished » 12 paź 2015, 23:39

:cry: To pewnie moja mikra 10 straci zwoje jeszcze szybciej ...
Irek
Płeć: nieokreślona

Re: Pomoc w wyborze nowego zasilania

Postautor: Irek » 22 paź 2015, 20:02

Mój Evic VTC ma soft w wersji 1.02.
Na stronie - http://www.joyetech.com/mvr-software/?sid=155 - udostępniają wersję 1,20, która dodaje 15 dodatkowych watów.
Nie wiem czy jest sens zmieniać soft, jeśli na razie chmurzę na maksymalnie 15 watach. Ale może ktoś wykorzystuje większe moce :-)
Przeniesione z Zasilania elektroniczne do Zasilania elektroniczne on 14 maja 2016, 17:58 przez tinOFbeer


Wróć do „Zasilania elektroniczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość