WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Awatar użytkownika
matatiti
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 946
Rejestracja: 10 cze 2015, 15:31
Punkty reputacji: 0
Lokalizacja: Ząbki
Podziękował: 1602 razy
Otrzymał podzięk.: 783 razy
Płeć: Mężczyzna

WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: matatiti » 26 gru 2015, 13:18

Tommy, wykonaj czteroklik fajerem i wtedy wyświetlą Ci się waty :)

Znalazłem go pod choinką i bardzo mi się spodobał.

Obrazek

Leży idealnie w dłoni. Brak kwadratowego kształtu, jest jego atutem. Waga, to tylko kwestia przyzwyczajenia i po pięciu minutach wydaje się już normalna i w niczym nie przeszkadza. Swobodnie się mieści w kieszeni spodni.
Rozmiar RXa mnie nie przeraził. Mam w swym dorobku znacznie większe skorupy :)

Obrazek

Wismec RX200 sprawuje się wyśmienicie i dostaje ode mnie wielką salonową okejkę. Polecam go wszystkim, którzy się jeszcze wahają.
:budda:

Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: Tommy Black » 26 gru 2015, 13:53

matatiti pisze:Tommy, wykonaj czteroklik fajerem i wtedy wyświetlą Ci się waty


To zbyt proste.Poza tym,jest dokładnie opisane w instrukcji.Na dodatek całą instrukcję przeczytałem,nawet w języku starożytnych Germanów,którego to języka chwilowo nie znam. ;) Chodziło mi o jakieś bardziej ambitne rady... :)

U mnie problem polega na tym,że czteroklik za każdym razem sam z siebie robi się pięcioklikiem i mogę iść na Kopiec Kościuszki tylko.

matatiti pisze:Rozmiar RXa mnie nie przeraził. Mam w swym dorobku znacznie większe skorupy


O tak, ja mam nawet całe pudła skorup.Posklejam jak wymyślę klej,ale RXa się nie da przenieść w stan skorupiasty.Solidna bestia.
Faktycznie leży w dłoni świetnie,byłoby idealnie,gdyby nie konieczność włożenia tam ogniw. :)

matatiti pisze:Swobodnie się mieści w kieszeni spodni.


Tak,zapewne,ale nie noszę bojówek,natomiast do leżących na półce w szafie spodni mieści się idealnie.To też jedna z jego licznych zalet.

Póki co znalazłem dla niego świetne zastosowanie.To podręczny,chmurzący przycisk do papierów... ;)

A poważniej, bardzo fajne zasilanie,świetny chip,bardzo ciekawy design i ergonomia.Tylko ten ciężar i ta klikologia... ;)
Awatar użytkownika
matatiti
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 946
Rejestracja: 10 cze 2015, 15:31
Punkty reputacji: 0
Lokalizacja: Ząbki
Podziękował: 1602 razy
Otrzymał podzięk.: 783 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: matatiti » 26 gru 2015, 14:15

Postaram się nieco ambitniej i obrazowo wytłumaczyć zmianę ilości watów w RX200.

Domyślnie w trybach TC, w zależności od wybranych parametrów, wyświetla nam się taki obraz, gdzie możemy tylko regulować temperaturę

Obrazek

W momencie wyświetlania się tego obrazu klikamy cztery razy przycisk fire (nie musi to być ultraszybkie klikanie, możemy na głos wymówić liczby: jeden, dwa, trzy, cztery) i wtedy otrzymujemy możliwość regulowania watów.

Obrazek

Czynimy to bez zwłoki przyciskami + - bo po kilku sekundach wyświetlacz wróci do stanu, gdzie znowu będziemy mogli tylko ustawiać temperaturę.
:budda:
Awatar użytkownika
dorota
Waperka
Waperka
Posty: 1560
Rejestracja: 30 cze 2015, 16:32
Punkty reputacji: 651
Lokalizacja: Italia
Podziękował: 2297 razy
Otrzymał podzięk.: 2083 razy
Płeć: Kobieta

Re: WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: dorota » 04 sty 2016, 09:55

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: Tommy Black » 04 sty 2016, 22:15

Cisza w temacie i nawet nikt nie zauważył,że u Zbyszka pojawiły się silikony do RX-a.

Obrazek

Szczegóły tu:

http://poster82.pl/nowo%C5%9Bci/wismec- ... etail.html

Dam nieco lepszą fotkę... ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
darek.
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 12 lis 2015, 08:18
Punkty reputacji: 51
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podzięk.: 37 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: darek. » 05 sty 2016, 08:11

Tommy, czy to są aby na pewno te same/z tego samego źródła co w cigreen?
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: WISMEC REULEAUX RX200 chip by Joyetech

Postautor: Tommy Black » 05 sty 2016, 09:18

darek. pisze:Tommy, czy to są aby na pewno te same/z tego samego źródła co w cigreen?


Tego to ja niestety nie wiem...nie znam źródeł zaopatrzenia Zbyszka,innych sklepów zresztą też.
Ja tylko dałem nieco lepszej jakości zdjęcie,bo to ze strony sklepu poster82,jest dość marne... :)
Przeniesione z Zasilania elektroniczne do Zasilania elektroniczne on 14 maja 2016, 17:59 przez tinOFbeer


Wróć do „Zasilania elektroniczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości