CUBOID 150W - Joyetech

Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: Tommy Black » 20 kwie 2016, 22:32

Piwko,popraw swój obrazek... ;)
A ja zrobiłem na szybko i na próbę takie dwa: :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tinOFbeer
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 927
Rejestracja: 14 lut 2016, 01:16
Punkty reputacji: 175
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podzięk.: 173 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: tinOFbeer » 20 kwie 2016, 23:57

Wszystko fajnie ale odcienie szarości nie są akceptowane :D hehe

Bez ręcznego rysowania po pikselkach się nie obejdzie.

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: Tommy Black » 21 kwie 2016, 07:46

tinOFbeer pisze:Wszystko fajnie ale odcienie szarości nie są akceptowane


Niestety! Ale nic to.Dziś,kiedy znajdę kilka minut wolnego czasu i jeszcze nie do końca pustą butelkę JW przerobię tę elektronikę i napiszę nowe
oprogramowanie.Też na szybko i na próbę tylko... :P
Awatar użytkownika
tinOFbeer
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 927
Rejestracja: 14 lut 2016, 01:16
Punkty reputacji: 175
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podzięk.: 173 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: tinOFbeer » 21 kwie 2016, 18:10

Można się trochę pobawić ;)

Obrazek

Obrazek


edit:
poprawione obrazki w dalszym poście
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2016, 19:30 przez tinOFbeer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: Tommy Black » 21 kwie 2016, 18:45

*czajniczek*
Dzięki Piwko!
Ale Twoje obrazki znikają po kilku minutach...ciuchcia mi odjechała,zanim zdążylem zapisać,zajęty odpowiadaniem na PW.
Spróbuj coś z tym zrobić,bo loga są fajne!
Awatar użytkownika
tinOFbeer
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 927
Rejestracja: 14 lut 2016, 01:16
Punkty reputacji: 175
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podzięk.: 173 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: tinOFbeer » 21 kwie 2016, 18:56

A na jakim FW działasz? Na nowym czy poprzednim? Ja mam logo z butelką od kilku godzin i wszystko jest ok.

Może nazwa musi być LOGO, naprawdę nie wiem.


edit:

z ciuchcią jest ten problem co miałeś wcześniej, zaraz zobaczę o co chodzi.
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: Tommy Black » 21 kwie 2016, 18:57

tinOFbeer pisze:A na jakim FW działasz? Na nowym czy poprzednim? Ja mam logo z butelką od kilku godzin i wszystko jest ok.

Może nazwa musi być LOGO, naprawdę nie wiem.


Piwko!
W Cuboidach nic nie znika, wersja firmware 3.12. :)
Zniknęły tu,w Twoim poście...wróć na poprzednią stronę.... ;)
Awatar użytkownika
tinOFbeer
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 927
Rejestracja: 14 lut 2016, 01:16
Punkty reputacji: 175
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podzięk.: 173 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: tinOFbeer » 21 kwie 2016, 19:25

Masz coś nie tak z komputerem bo ja nadal je widzę :D
Dobrze, że nie pobrałeś bo był ten sam problem co z logiem dla Ciebie, rozjeżdżało się.

Łap nowe, poprawione:
Normalny
Obrazek
Inwersja
Obrazek
Normalny
Obrazek
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9478
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 4519
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 2689 razy
Otrzymał podzięk.: 8675 razy
Płeć: nieokreślona

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: Tommy Black » 21 kwie 2016, 19:28

tinOFbeer pisze:Masz coś nie tak z komputerem bo ja nadal je widzę


Nie,nie,komputer mam dobry.Zapomnialem go tylko podłączyć do monitora! :twisted:
Teraz jest OK. THX! :)
Awatar użytkownika
julka1973
Waperka
Waperka
Posty: 1094
Rejestracja: 25 lis 2015, 18:25
Punkty reputacji: 143
Lokalizacja: okolice Wrocławia
Podziękował: 1680 razy
Otrzymał podzięk.: 1036 razy
Płeć: Kobieta

Re: CUBOID 150W - Joyetech

Postautor: julka1973 » 04 maja 2016, 00:20

Wprawdzie to nie Cuboid 150 W, tylko 80 W, bo mini, ale mam i ja swojego rozjechanego kiciusia jako logo. :D

Obrazek

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Obrazek
Przeniesione z Zasilania elektroniczne do Zasilania elektroniczne on 14 maja 2016, 17:58 przez tinOFbeer


Wróć do „Zasilania elektroniczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość