PS. No i sorry, że przez większość filmu ostrość jest ustawiona na mojej wspaniałej macie, a nie na grzałce

Wsystko tak jak u mnie. Nawet nie trzeba się wysilać z pobudzaniem drutu bo i tak jest nadtransport liquidu. Ja zrobiłem dzisiaj pionowe grzałki do tfv 8 i powiem tak. Bajka. Smak genialny...Haze pisze:No i nie wytrzymałem, @
slaviop był na tyle inspirujący, a potem do pieca dorzucił jeszcze swoje wrażenia Tommy, że musiałem odkopać ten cały meshowy pierdolnik i spróbować. Na szczęście nie było tak tragicznie jak się spodziewałem - owijkę robi się jednak łatwiej niż klasyczny meshowy knot (w całości z siatki). A ponieważ widzę, że temat robi się popularny pozwoliłem sobie nakręcić krótki materiał typu "pierwsze podejście do owijki mesh". @slaviop, gdyby Ci się chciało to rzuć proszę okiem i wyprostuj kuchy.
PS. No i sorry, że przez większość filmu ostrość jest ustawiona na mojej wspaniałej macie, a nie na grzałce
Ja używam tylko 400...gemino pisze:A Ja mam pytanie jaki mesh stosujecie 200, 300, 400, a może 500?
slaviop pisze:Ja używam tylko 400...gemino pisze:A Ja mam pytanie jaki mesh stosujecie 200, 300, 400, a może 500?
Pisane mobilnie...
basika pisze:Czemu służy to wapalanie ? Czy chodzi o to, że pod jego wpływem siatka robi się bardziej miękka i plastyczna ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość