Tu stawiamy pierwsze kroki na forum
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 28995
- Podziękował: 1480 razy
- Otrzymał podzięk.: 4630 razy
Witamy kolejnego znakomitego chemika w naszym gronie.
Patrząc z perspektywy czekających nas uregulowań, każdy chemik jest u na na wagę złota,nawet jeśli jest szczupły.

Patrząc z perspektywy czekających nas uregulowań, każdy chemik jest u na na wagę złota,nawet jeśli jest szczupły.

- Alchemik
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 1864
- Podziękował: 67 razy
- Otrzymał podzięk.: 152 razy
Serdecznie dziękuję za zaproszenie do tak zacnego grona. Jako, iż jestem tutaj całkowicie nowy, to pozwolę sobie na kilka słów na swój temat:
Mam na imię Artur i z zawodu/pasji jestem chemikiem od ponad 20 lat pracującym na Wydziale Chemicznym Politechniki Śląskiej w Gliwicach. Od 2004 r. zajmuję się (dość słabo znanym w polskich realiach) nurtem "zielonej chemii" i koncentruję swoją uwagę na wszelakiego typu działaniach mających na celu zwiększenie "ekologicznosci" procesów i produktów chemicznych. Przez kilka lat żyłem/pracowałem/zdobywałem doświadczenie w UK i... czasami zastanawiam się, po co też ja tutaj wróciłem
Tematyką liquidów i e-palenia zająłem się kilka lat temu w ramach współpracy z jednym z polskich dystrybutorów i załapałem bakcyla, czego efektem finalnym było założenie firmy MaiArt. Ale o tym, to już zapewne wiecie po lekturze wątku na "trawniku"
Hmmm... Coś więcej? Samo wyjdzie w przysłowiowym praniu
Mam na imię Artur i z zawodu/pasji jestem chemikiem od ponad 20 lat pracującym na Wydziale Chemicznym Politechniki Śląskiej w Gliwicach. Od 2004 r. zajmuję się (dość słabo znanym w polskich realiach) nurtem "zielonej chemii" i koncentruję swoją uwagę na wszelakiego typu działaniach mających na celu zwiększenie "ekologicznosci" procesów i produktów chemicznych. Przez kilka lat żyłem/pracowałem/zdobywałem doświadczenie w UK i... czasami zastanawiam się, po co też ja tutaj wróciłem

Tematyką liquidów i e-palenia zająłem się kilka lat temu w ramach współpracy z jednym z polskich dystrybutorów i załapałem bakcyla, czego efektem finalnym było założenie firmy MaiArt. Ale o tym, to już zapewne wiecie po lekturze wątku na "trawniku"

Hmmm... Coś więcej? Samo wyjdzie w przysłowiowym praniu

- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 28995
- Podziękował: 1480 razy
- Otrzymał podzięk.: 4630 razy
Witamy tu serdecznie oczywiście wszystkich ktorzy zbłądzili.
Aniołki szczególnie, a to że upadłe? Czasy takie że trudno dziś o nieupadłego,pojedynczego nawet,aniołka....
Naszego będziemy podnosić.Na duchu.Nieustannie.

Aniołki szczególnie, a to że upadłe? Czasy takie że trudno dziś o nieupadłego,pojedynczego nawet,aniołka....

Naszego będziemy podnosić.Na duchu.Nieustannie.

-
upadlyaniolek pisze:no dobra... też będę udawać kulturalną....
Dzień dobry
A witaj endżel

-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 58
- Podziękował: 206 razy
- Otrzymał podzięk.: 94 razy

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Same znajome ,,twarze,, ,
a jakie zacne grono
to na dzień dobry

- amsaw