Witajcie Kamraci!
Przydreptałem tu dzięki koledze STRUNA i za zaproszenie z tego miejsca serdecznie dziękuję.
Mam na imię Łukasz, niebawem stukną mi 32 lata, na codzień samozwańczy orgnizator warszawskich spotów waperskich które zacząłem organizować w zeszłym roku.
Prócz tego w życiu zawodowym informatyk, prywatnie ojciec 7letniego amstaffa, wielbiciel słońca, nieprzeciętnych trunków, dobrego jedzonka i wyborowego towarzystwa. Ceniący u ludzi bezpośredniość i szczerość - nic dodać, nic ująć. Niewątpliwie potrafiący zaakceptować zarówno dyskusje na poziomie jak i mówiąc dość banalnie - zwykłą paplaninę dla relaksu.

Przygodę z e-papierosami rozpocząłem dokładnie 860dni temu, następnie była chwilowa przerwa, krótki powrót do analogów po czym nawrócenie.
Obecnie wapuje czysto rekreacyjnie i hobbystycznie, poznałem część naszej rodzimej społeczności, póki co mamy całkiem elastyczny i nierestrykcyjny rynek - zatem pozostaje tylko się cieszyć z każdego z aspektów. Nie planuje rezygnować bo sprawia mi to dużą frajdę, podobnie jak kolekcjonowanie sprzętu waperskiego, choć staram się czasem o szczyptę rozsądku - z różnym skutkiem.
No to już poznaliście kawałek historii mojego życia - ale nic nie poradzę na to, że bywam gadułą.

Pomijając ukradkiem tę kwestię pozdrawiam wszystkich forumowiczów!