Moim zdaniem, problemy z poszanowaniem własnego języka, wpływają na doznanie podczas ....wapowania.

GeciKowy pisze:Rozumiem ogólnie, że język ojczysty należy szanować, dlatego lepszym sposobem zwracania uwagi by były punkty ostrzeżeń. Zliczane do stosownej kary, za notoryczne kalectwo językowe. Natomiast zaprzestałbym zielonych podpisów pod postami od Panów nauczycieli, bo ludzie są różni i mogą nie lubić jak się ich tak jawnie poprawia.
obione pisze:Jak dla mnie to ktoś tu ma psychozę albo jakieś manie władzy jestem już na tym świecie trochę i nie spotkałem się na żadnym forum z tak kretyńskimi wymogami co do pisowni.
Tak tak szanuj ojczysty język itp. ludzie bez przesady.
obione pisze:Jak dla mnie to ktoś tu ma psychozę albo jakieś manie władzy jestem już na tym świecie trochę i nie spotkałem się na żadnym forum z tak kretyńskimi wymogami co do pisowni.
Tak tak szanuj ojczysty język itp. ludzie bez przesady.
A może ktoś tu jest niespełnionym nauczycielem orotgrafi hm.......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości