Ankieta - Wotofo Profile Unity RTA czy Vandy Vape Kylin M RTA
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 7
Ktoś używał obydwóch i może powiedzieć gdzie lepszy jest smak? Nie mogę się zdecydować.
- Metall
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 4274
- Podziękował: 1923 razy
- Otrzymał podzięk.: 1550 razy
Te parowniki mają swoje obszerne tematy w Salonie, z których jasno wynika, że Kylin M charakteryzuje się łatwością budowania setupu i brakiem wycieków kosztem niestety oddawania smaku. Natomiast Profile oddaje smak lepiej, ale aby obyło się bez wycieków należy poświęcić trochę czasu i cierpliwości na nauczenie się prawidłowej budowy setupu, co jednym przychodzi łatwiej a innym trudniej, ale nie jest bezproblemowe.
Jak odpowiesz sobie na pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze: "smak czy raczej łatwość obsługi i suchość parownika" to wtedy wybór stanie prosty. A jak dalej będziesz miał problem z podjęciem decyzji to rzuć monetą (albo kup Dooma)..png)
Jak odpowiesz sobie na pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze: "smak czy raczej łatwość obsługi i suchość parownika" to wtedy wybór stanie prosty. A jak dalej będziesz miał problem z podjęciem decyzji to rzuć monetą (albo kup Dooma).
.png)
* * * * *
"Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego!"
"Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego!"
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 7
Metall pisze:Te parowniki mają swoje obszerne tematy w Salonie, z których jasno wynika, że Kylin M charakteryzuje się łatwością budowania setupu i brakiem wycieków kosztem niestety oddawania smaku. Natomiast Profile oddaje smak lepiej, ale aby obyło się bez wycieków należy poświęcić trochę czasu i cierpliwości na nauczenie się prawidłowej budowy setupu, co jednym przychodzi łatwiej a innym trudniej, ale nie jest bezproblemowe.
Jak odpowiesz sobie na pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze: "smak czy raczej łatwość obsługi i suchość parownika" to wtedy wybór stanie prosty. A jak dalej będziesz miał problem z podjęciem decyzji to rzuć monetą (albo kup Dooma).
A wycieki dalej występują i jest problem z setupem w Profilu przy stosowaniu fabrycznej bawełny?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2020, 11:27 przez Naveord, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 92
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podzięk.: 69 razy
Zdecydowanie Profile Unity jest lepszy jak dla mnie.
Co do bawełny to ja biorę pełny pasek Cotton Bacon i przycinam na długość. Ewentualnie można go trochę uszczuplić jak ktoś chcę. Na górę dokładam jeszcze krótki pasek robiąc kanapkę i docinam dłuższy pasek mesh z rolki. Wycieków żadnych nie mam.
Co do bawełny to ja biorę pełny pasek Cotton Bacon i przycinam na długość. Ewentualnie można go trochę uszczuplić jak ktoś chcę. Na górę dokładam jeszcze krótki pasek robiąc kanapkę i docinam dłuższy pasek mesh z rolki. Wycieków żadnych nie mam.
Vaporesso Gen + Wotofo Profile RDTA
- Tomba
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 5754
- Podziękował: 2223 razy
- Otrzymał podzięk.: 3010 razy
Naveord pisze:A wycieki dalej występują i jest problem z setupem w profilu przy stosowaniu fabrycznej bawełny?
A przejrzałeś chociaż topic poświęcony temu parownikowi? Pewno nie, bo po co czytać jak lepiej założyć nowy.

................. Od 21.05.2009 zero analogów......................................