Witam forumowiczów!
Mieszkam w małym mieście, ale mamy tutaj sklep popularnej sieci, która zawiera słowo dym w nazwie.
Chciałem zapytać czy w większych miastach można znaleźć jakieś sklepy, które mają duży wybór ciekawych sprzętów? Wydaje mi się, że wapowanie rozwinęło się mocno, a jednak ciężko jest dostać różne sprzęty.
Dobrze zaopatrzony sklep?
-
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 49
- Otrzymał podzięk.: 43 razy
Jedynie VCP ma nieco szerszą ofertę, a tak to raczej ciężko będzie.
eVic mini, Primo, Pico, Vesta, Pulse80W, Drag, RSQ, VT Inbox, Warwolf, Paranormal DNA250C, SXmini MX Class, Billet Box
Kayfun V5;V5 mini;V3 mini;lite, Merlin,Skyline, TGT II,III,GTR, Hussar; X, Ammit;MTL,Siren2, Dvarw MLT,Soulmate
Hadaly, Recurve, venna
Kayfun V5;V5 mini;V3 mini;lite, Merlin,Skyline, TGT II,III,GTR, Hussar; X, Ammit;MTL,Siren2, Dvarw MLT,Soulmate
Hadaly, Recurve, venna
- AnSo
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 0
- Otrzymał podzięk.: 1 raz
Tak myślałem że może być ciężko .
Często zastanawia mnie co decyduje o tym że dany produkt trafia na nasz rynek oczywiście poza Smokami i iJustami bo to się sprzedaje jak świeże bułeczki.
Często zastanawia mnie co decyduje o tym że dany produkt trafia na nasz rynek oczywiście poza Smokami i iJustami bo to się sprzedaje jak świeże bułeczki.
- shpongled
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 249
- Podziękował: 151 razy
- Otrzymał podzięk.: 261 razy
W edymie bida az piszczy, w VCP nie lepiej, jakoś na początku miesiąca tam byłem, gadałem z kolesiem i też zaopatrzenie kuleje. Boxy czy atomizery po jednej sztuce itp.
- Tenmen
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 1279
- Podziękował: 1954 razy
- Otrzymał podzięk.: 1297 razy
Co prawda ostatnio byłem w tym sklepie ok 3 miesięcy temu ale myślę że są to sklepy przyzwoicie zaopatrzone Smoke.pl.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2020, 22:27 przez Tenmen, łącznie zmieniany 1 raz.
- Frankosio
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 1745
- Podziękował: 528 razy
- Otrzymał podzięk.: 794 razy
Dopóki nie otworzą granic i vapeshopy nie będą mogły zaopatrywać się u "skośnych braci", to nie ma co liczyć na dobre zaopatrzenie sklepów.
Moje zabawki:
Aegis Max & Ares 2 MTL |-| Armour Pro & Ares MTL |-| Ijoy Captain & Siren 2 |-| iJoy Saber & Ammit MTL

Aegis Max & Ares 2 MTL |-| Armour Pro & Ares MTL |-| Ijoy Captain & Siren 2 |-| iJoy Saber & Ammit MTL
- shpongled
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 249
- Podziękował: 151 razy
- Otrzymał podzięk.: 261 razy
Braki zaczęły się wcześniej i nie miały niczego wspólnego z wirusem. Dokładnych szczegółów nie znam bo nie pracuje już ' w branży ' ale to co popytalem , nie wygląda najlepiej.
- bulit73
- Super Użytkownik
- Punkty reputacji: 1843
- Podziękował: 3053 razy
- Otrzymał podzięk.: 817 razy
Frankosio pisze:Dopóki nie otworzą granic i vapeshopy nie będą mogły zaopatrywać się u "skośnych braci", to nie ma co liczyć na dobre zaopatrzenie sklepów.
Niestety tak to nie działa. Od wejścia ustawy, żeby wprowadzić nowy produkt do sprzedaży, trzeba spełnić określone warunki.
Nie będę się teraz rozpisywał, zainteresowanych zapraszam do lektury forum.