timi pisze:A teraz wybaczcie, bo czytając Was zaczynam popadać w depresję.
Świat staje się coraz bardziej szary, wredny i agresywnie mnie atakuje.
No, chyba czas na samobana, nie ryzykuj dalej spotkania z psychiatrą.

timi pisze:A teraz wybaczcie, bo czytając Was zaczynam popadać w depresję.
Świat staje się coraz bardziej szary, wredny i agresywnie mnie atakuje.
timi pisze:
@SzamanDM
Miałeś napisać co umiesz robić.
Jak u Ciebie z językami?
Właśnie poszukuję menedżerów. Może się nadajesz?
timi pisze:venom_666 pisze:Patrząc na to jak jest dobrze, to zastanawiam się czemu jest tak źle.
Jest Ci źle? To zmień coś w swoim życiu.
A może ma to zrobić Duda? On, czy Ona?
Mnie jest dobrze.
Nawet bardzo dobrze.
SzamanDM pisze:Masz rację. Takim jak ty jest teraz tu dobrze, a nawet bardzo dobrze. Pamiętaj, że to nie będzie trwało wiecznie.
Może pochwalisz się czym ty się zajmujesz i twoi menedżerowie?
timi pisze:Robię wiele rzeczy, w kilku państwach.
Aktualnie potrzebuję ludzi ze znajomością języka rumuńskiego i bułgarskiego do rozbudowy sieci handlowej.
W tej działalności importuję koreańskie generatory i sprzedaję je na wschód od Bugu i południe od Bieszczad.
Przydaliby się również serwisanci, a precyzyjniej osoby do prowadzenia szkoleń dla serwisantów.
SzamanDM pisze:I taka szeroka działalność handlowa nie pozawala ci kupić oryginał niemieckiego parownika? Tak coś kojarzę nasze spięcia na trawniku o podróbki.
A może to teraz działalność się rozwinęła dzięki przyjaznej koniunkturze około politycznej. Cytując te bzdury o milczącej nie spłacasz czasem długu?![]()
timi pisze:Tak sobie patrzę od dłuższego czasu i widzę pognębionego, wręcz zagryzionego przez wredny system nieszczęśnika.
Nie myślałeś czasem o emigracji w miejsce, w którym nie będziesz upadlany na każdym kroku?
Napisz co umiesz robić. Może pomogę.
SzamanDM pisze:Hola, hola. Zaczepkę osobistą ty zacząłeś. Cytuję:timi pisze:Tak sobie patrzę od dłuższego czasu i widzę pognębionego, wręcz zagryzionego przez wredny system nieszczęśnika.
Nie myślałeś czasem o emigracji w miejsce, w którym nie będziesz upadlany na każdym kroku?
Napisz co umiesz robić. Może pomogę.
Gdzie Ty tu widzisz zaczepki?
Ja widzę moją troskę o Twoje życie i chęć pomocy skoro jest Ci tak bardzo źle.SzamanDM pisze:Ja tylko z kulturą dopytuję.SzamanDM pisze:A może to teraz działalność się rozwinęła dzięki przyjaznej koniunkturze około politycznej. Cytując te bzdury o milczącej nie spłacasz czasem długu?
SzamanDM pisze:Takim jak ty jest teraz tu dobrze, a nawet bardzo dobrze. Pamiętaj, że to nie będzie trwało wiecznie.
To jest kulturalne dopytywanie?Kolejny raz przekonuję się, że nie warto z tobą prowadzić jakiejkolwiek polemiki. Bez odbioru.
Wróć do „Speaker’s Corner - Możesz mówić co chcesz ale musisz wiedzieć czego chcesz”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości