Nie dostaną żadnych ocen bowiem od 2018 roku nie istnieją. Teraz pracują w Służbie Ochrony Państwa gdyż ochrony wymaga nie tylko rząd ale całe państwo.
Można liczyć na to, że o waperach zapomną. Oby!
eSCOR. Raport o Waszym ryzyku za kierownicą
- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 29427
- Podziękował: 1064 razy
- Otrzymał podzięk.: 3706 razy
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 9
- Podziękował: 6 razy
Ot, kolejny powód do podniesienia składek ubezpieczeniowych, a swoją drogą to ciekawe jaką ocenę dostaną kierowcy z Biura Ochrony Rządu?
Smok Morph 40 ; Lost Vape Thelema Quest 200W
- bulit73
- Patron
- Punkty reputacji: 2947
- Podziękował: 611 razy
- Otrzymał podzięk.: 150 razy
Nikotynos pisze: Umożliwia on kierowcom sprawdzenie swojej historii polisowo-szkodowej oraz wygenerowanie oceny w skali od 1 do 5.
Historię sobie sprawdziłem, ale nie wiem jak wygenerować ocenę.

- Adaberth
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 1

Ja
- Nikotynos
- Patron
- Punkty reputacji: 5516
- Podziękował: 1331 razy
- Otrzymał podzięk.: 739 razy
@
Adaberth No właśnie dlatego chciałem zademonstrować ten badziew, o czym wspomniałem w poście. U mnie na smartfonie wyrzucało błędy. Poza tym ładnie i grzecznie odpowiadamy, bez zbulwersowania nakierunkowanego na twórcę postu. 

- Adaberth
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 1
Raport z d... wzięty. Na 2 letni samochód mam ocenę 2
. A na 23 letni ocenę 4
. Auta są o podobnej pojemności i mocy silnika. I gdzie tu sens, gdzie logika?
I na komórce da radę wygenerować raport bez trudu.

I na komórce da radę wygenerować raport bez trudu.
Ja
- Nikotynos
- Patron
- Punkty reputacji: 5516
- Podziękował: 1331 razy
- Otrzymał podzięk.: 739 razy
Ruszył eSCOR. Możecie już sprawdzić, jak ryzykownymi kierowcami jesteście dla zakładów ubezpieczeń.
Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny uruchomił Elektroniczny System Centralnej Oceny Ryzyka (eSCOR). Umożliwia on kierowcom sprawdzenie swojej historii polisowo-szkodowej oraz wygenerowanie oceny w skali od 1 do 5.
Z perspektywy zakładów ubezpieczeń dostarczany przez UFG wskaźnik ma być dodatkowym źródłem informacji, które ma pozwolić jeszcze lepiej ocenić ryzyko związane z zawieraną umową ubezpieczenia z uwzględnieniem statystyk rynkowych.
Z tego co sprawdzałem to na smartfonach kiepsko to funkcjonuje. Lepiej na komputerach to wygenerować. Oczywiście oceny są kontrowersyjne i budzą wiele wątpliwości co do algorytmu.
https://www.cashless.pl/13099-ruszyl-es ... wca-jestes
https://login.ufg.pl
Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny uruchomił Elektroniczny System Centralnej Oceny Ryzyka (eSCOR). Umożliwia on kierowcom sprawdzenie swojej historii polisowo-szkodowej oraz wygenerowanie oceny w skali od 1 do 5.
Z perspektywy zakładów ubezpieczeń dostarczany przez UFG wskaźnik ma być dodatkowym źródłem informacji, które ma pozwolić jeszcze lepiej ocenić ryzyko związane z zawieraną umową ubezpieczenia z uwzględnieniem statystyk rynkowych.
Z tego co sprawdzałem to na smartfonach kiepsko to funkcjonuje. Lepiej na komputerach to wygenerować. Oczywiście oceny są kontrowersyjne i budzą wiele wątpliwości co do algorytmu.
https://www.cashless.pl/13099-ruszyl-es ... wca-jestes
https://login.ufg.pl