Wczoraj się zarejestrowałem, dzisiaj się witam. Po pierwsze, dlaczego się tu pojawiłem? Szczerze? Chciałem napisać post, służący radą, a po wysłaniu go, okazało się, że forum aż kipi od podobnych. Czyli wszedłem od tyłu, bez namysłu ale obiecuję poprawę.
Mam 55 lat, żonę i dzieci.

Palę od blisko czterdziestu lat. Gdy syn skończył 18tkę, postanowiłem rzucić analogi i przejść na "e". To było przeszło dziesięć lat temu. No i tak zostało do dzisiaj. Niestety, z efajką nie rozstaję się nawet na moment. Nawet kopcę w łóżku obok śpiącej żony.
.png)
Dla odmiany, ostatnie trzy miesiące próbowałem też podgrzewacza tytoniu GLO i wkładów Neo. Nie jest to zły wynalazek, ale ma minusy. Są cztery minuty palenia, aż się bateria nie wyłączy, jest mało chmurki, no i w domu jednak śmierdzi podczas palenia. Postanowiłem wrócić do wapowania, kilka dni temu kupiłem Ursę Nano Pro, niezły sprzęcik. Tylko zawiodłem się na polecanych Longfillach. Dziadostwa nie mogę chmurzyć, sama mdła słodycz, fuj! Ogólnie od zawsze byłem fanem smaków czysto tytoniowych oraz mentholu. Czasami, jak mnie najdzie, kupię truskawkę P1, a czasami coś "umerdam" z bazy i koncentratu. Zauważyłem, że forum aż trzeszczy od interesujących porad i ciekawych spostrzeżeń. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i biorę się za czytanie.
K45