Dar od losu
- slaviop
- Patron
- Punkty reputacji: 6250
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podzięk.: 430 razy
Mam juz link do sklepu ale zapasy wyczerpane i na dodatek handlują tym klechy.
Wysłane z mojego Lenovo TB-J706L przy użyciu Tapatalka
Co cię nie zabije - to zginie z twojej ręki...
- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 29427
- Podziękował: 1064 razy
- Otrzymał podzięk.: 3706 razy
Slawek, wstępne rozeznanie wygląda tragicznie. Rozesłałem jednak wici, maile i SMSy do ludzi w temacie leków.Jeśli będę miał odzew natychmiast dam i Tobie znać.
Póki co czekamy na czereśnie bo ubicie szpaków się rozkręca choć łatwo nie jest.

Póki co czekamy na czereśnie bo ubicie szpaków się rozkręca choć łatwo nie jest.

- slaviop
- Patron
Ludzie moi wielce szanowni. Tylko w was nadzieja. Zwracam się prośbą o pomoc w nabyciu tego oto leku. Opis ,i nazwa w linku. Będę wdzięczny za namiary na lek. Pełny opis i nazwa w linku.
http://zdrowiebeztajemnic.pl/galavit/?f ... -xZ9KztYZU
http://zdrowiebeztajemnic.pl/galavit/?f ... -xZ9KztYZU
- pablovsky
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 135
- Podziękował: 25 razy
- Otrzymał podzięk.: 33 razy
Przeczytałem cały wątek. Mogę tylko napisać bez owijania w bawełnę, że wszystko, co przeczytałem, mocno mną wstrząsnęło... Przez chwilę poczułem, jakbym dostał obuchem w łeb. Przeglądam Salon i czytam takie historie... A, że, niestety, jestem facetem cholernie empatycznym, a czytałem wszystko o północy w łóżku, przed zaśnięciem, to muszę uczciwie przyznać, że sporo czasu minęło, aż mi się w końcu to udało.
Przyjacielu, jesteś młodym facetem! Ja mam ogromną nadzieję, że wyjdziesz z tego jak najszybciej. Nie takie historie człowiek słyszał. Moja matka, mając pięćdziesiąt lat zachorowała na raka piersi, guz był ogromny, bo miała gdzieś badania profilaktyczne, doszło do mastektomii, prognozy nie były najlepsze. I co się okazało? Dzisiaj ma 73 lata i żyje w najlepsze i jest całkiem zdrowa. Nie ma reguły i to jest rzecz najważniejsza. Najgorsze, co może być, to oddać się w ręce losu, niektórzy nazywają to "Bogiem". W mojej skromnej ocenie, to zły wybór. Trzeba mieć świadomość, że człowiek musi liczyć na swój własny intelekt, samemu stoczyć tę ciężką bitwę. Opowiadam to wszystko, bo myślę po "buddyjsku", od dawien dawna praktykuję wspomnianą ścieżkę i mogę tylko podpowiedzieć, że nasz własny umysł potrafi czynić cuda. Dosłownie. I gorąco wierzę, że Twój sposób oceny sytuacji, nie polega na poddaniu się. Bądź silny, a my będziemy ściskać kciuki, abyś jak najszybciej pokonał choróbsko. Powodzenia, Sławek.
Przyjacielu, jesteś młodym facetem! Ja mam ogromną nadzieję, że wyjdziesz z tego jak najszybciej. Nie takie historie człowiek słyszał. Moja matka, mając pięćdziesiąt lat zachorowała na raka piersi, guz był ogromny, bo miała gdzieś badania profilaktyczne, doszło do mastektomii, prognozy nie były najlepsze. I co się okazało? Dzisiaj ma 73 lata i żyje w najlepsze i jest całkiem zdrowa. Nie ma reguły i to jest rzecz najważniejsza. Najgorsze, co może być, to oddać się w ręce losu, niektórzy nazywają to "Bogiem". W mojej skromnej ocenie, to zły wybór. Trzeba mieć świadomość, że człowiek musi liczyć na swój własny intelekt, samemu stoczyć tę ciężką bitwę. Opowiadam to wszystko, bo myślę po "buddyjsku", od dawien dawna praktykuję wspomnianą ścieżkę i mogę tylko podpowiedzieć, że nasz własny umysł potrafi czynić cuda. Dosłownie. I gorąco wierzę, że Twój sposób oceny sytuacji, nie polega na poddaniu się. Bądź silny, a my będziemy ściskać kciuki, abyś jak najszybciej pokonał choróbsko. Powodzenia, Sławek.
- slaviop
- Patron
A to ja nowy. Trzeba zrobić zaopatrzenie...
Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka
- edarek
- Moderator
- Punkty reputacji: 3629
- Podziękował: 475 razy
- Otrzymał podzięk.: 341 razy
Sławek, ale Ty nie tu nie opowiadaj takich rzeczy. My tu czekamy na Ciebie i nikt nie planuje Cię nigdzie puszczać.
You don't smoke? Do not vape!

Tak w przybliżeniu
Tak w przybliżeniu
- slaviop
- Patron
@
d3prawacja, brałem ketrel i hydroksyzynę, ale już nie działają i biorę inny lek. Taka ruletka czasami działa. Ból jest raczej sporadyczny. Coś jakby obecność i lekki ucisk. To daje dyskomfort w życiu. Tramal mam i w płynie i w tabletkach, ale rzadko używam. Smaku to i zobaczę czy wszystkie miejsca które zostały zaatakowane uległy poprawie... Na razie sobie radzę i to całkiem nieźle. Bywa gorzej, zwłaszcza pod koniec chemii i kilka dni po niej. Masakra jakaś. Chemia powoduje grzybicze zapalenie jamy ustnej co dyskwalifikuje wszelkie posiłki. Oprócz tego otwierają się dosłownie rany na ciele. I do tego dosyć bolesne. Na wszystko to co napisałem mam konkretne specyfiki. Trzeba jakoś żyć. Choćby został jeden dzień życia to z podniesioną głową. Żyć z dnia na dzień i niczym się nie przejmować. Każda chwila jest tą najważniejszą. Gdyby to był guz tylko na nerce, to operacja i po sprawie, ale jest jeszcze wątroba, płuca, węzły chłonne i limfa. Ogólnie mam na to już dawno wyrąbane. Jeżeli będę musiał odejść, to z podniesioną głową i uśmiechem na twarzy z powodu tego jakie życie miałem i jakich mam przyjaciół, którzy przy mnie są...

-
- Nowy użytkownik
- Punkty reputacji: 10
- Otrzymał podzięk.: 4 razy
Hej, Sławku.
Ciężko tak patrzeć na to jak nasennie dali Ci bodajże kwetiapinę, a p/bólowo tramal (?). Słaby to kaliber. Ogromna szkoda, że nie trafił Ci się na tyle ugodowy gnój, którego dostałam na 18, ale skończył w odpadach medycznych i jak było ryzyko przerzucenia na jajniki, tak od 7 lat gnoja nie widać.
Zarejestrowałam się tutaj tylko z Twojego powodu i trzymam mocno kciuki, dasz radę przebić tego śmiecia, kto jak nie Ty?
Ciężko tak patrzeć na to jak nasennie dali Ci bodajże kwetiapinę, a p/bólowo tramal (?). Słaby to kaliber. Ogromna szkoda, że nie trafił Ci się na tyle ugodowy gnój, którego dostałam na 18, ale skończył w odpadach medycznych i jak było ryzyko przerzucenia na jajniki, tak od 7 lat gnoja nie widać.
Zarejestrowałam się tutaj tylko z Twojego powodu i trzymam mocno kciuki, dasz radę przebić tego śmiecia, kto jak nie Ty?
- Tommy Black
- Użytkownik
- Punkty reputacji: 29427
- Podziękował: 1064 razy
- Otrzymał podzięk.: 3706 razy
slaviop pisze:Walka trwa nadal...
Dum (donec) pugnas victor es. - dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
Augustyn z Hippony
PS
Tylko dla Ciebie:
- slaviop
- Patron
I znowu kierat zwany chemioterapią. Kurczę przyzwyczaiłem się już chyba to tych wielkich tabletek. Najgorsze jest to, że mój osobisty Venom umiejscowiony na lewej nerce dzisiaj jest niezbyt grzeczny i dokazuje do woli. A to niestety sprawia pewien dyskomfort zwany bólem. Ale mam i ja dla niego pigułę. Zeżre i pójdzie spać. On zaśnie, to i ja może w końcu usnę, a wypróbowałem już kilka leków nasennych. Po jakimś czasie przestały działać. Może zamówić jakiegoś artystę aby mi kołysanki śpiewał bo od bajek to są politycy. Zresztą za duży na bajki już jestem...
Walka trwa nadal...
Walka trwa nadal...