Doberek
Mam na imię Marcin, w tym roku kończę 21 lat. Chmurzę z większymi bądź mniejszymi przerwami od czasów gimnazjum, złośliwi koledzy kiedyś namówili i tak już zostało.
Aktualnie korzystam z Draga. Wcześniej był Smok Novo 4, Aspire K1 Stealth, czy inne gimnazjalne "ajdżasty''. Liquidy/premixy preferuję 6 mg, ale zauważyłem, że chyba przez ostatnie lata coś się wydarzyło z jakością płynów, a raczej ich smaku, albo to po prostu moje kubki smakowe szlag trafił... Jeszcze z 2 lata temu lazło się do losowego lokalnego vape shopu, brało się pierwszy lepszy arbuz, truskawkę czy miętę, a odkąd wróciłem na stałe w grudniu 2022, to większość liquidów które próbowałem było niewypałami.
Nie ukrywam, że prosiłbym więc o polecenie jakichś łatwo dostępnych, niedrogich smaków, które w Waszej opinii są smaczne. Preferuję premixy 60 ml, coby na 20-30 dni starczyło, a że jestem wygodnym człowiekiem, to często korzystam ze stron gdzie sobie mogę zamówić i odebrać w paczkomacie lub lokalnym vape shopie pokroju VTP.
Cieszy mnie też fakt, że ostało się takie żywe forum w starym, klasycznym stylu, który pamiętam z czasów mojego raczkowania w internecie x-naście lat temu. Wolę coś takiego niż jakieś facebookowe grupy, gdzie nic się nie dzieje.
Poza puszczaniem chmurki interesuję się również sportem i muzyką, bez tej drugiej nie wyobrażam sobie życia, słuchawki zawsze mam przy sobie.
Także jeszcze raz witam wszystkich i o liquidy pytam.