Cześć wszystkim, na forum trafiłem całkiem przypadkiem szukając w googlach recenzji parownika, która spodobała mi się na tyle, że postanowiłem założyć konto

Styczność z e-p mam już od kilku lat, aczkolwiek z dużymi przerwami wracając często do analogów.
Zaczynałem od wielu klasycznych eGo, potem był bodajże Vision Spinner i podobne (w tym okresie często wracałem do analogów, bo a to ciekło, a to paliło grzałki itp.), po czym odkryłem przełom - I-Just S, z którego korzystałem bardzo długo, przesiadka na iStick Pico była czymś pięknym, bo ten już był naprawdę bezproblemowym urządzeniem (szkoda, że zakończył swoją przygodę lotem z 5 piętra

). Aktualnie korzystam z I-Just NexGen, ale w drodze do mnie jest już zestaw SMOK X-Priv, który mam nadzieję będzie jeszcze lepszy, niż Pico i spełni moje oczekiwania, które w sumie nie są raczej wygórowane
Moje urządzenia mają raczej ze mną lekkie życie, używam ich w biurze, mieszkaniu, na spacerach, ogólnie w spokojnych warunkach

Mam nadzieję, że pobyt na tym forum będzie dla mnie ciekawą przygodą pełną owocnych dyskusji oraz okazją do zdobycia nowej wiedzy, kiedyś miałem konto na trawniku, aczkolwiek z czasem wydaje mi się, że mocno straciło na atmosferze i wszyscy tam się mądrzą i wywyższają - nie przepadam za takim zachowaniem, wolę luźne dyskusje