Aromaty Smokeland
-
- Użytkownik
- Posty: 22432
- Rejestracja: pt cze 05, 2015 7:23 am
- Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
- Podziękował: 10893 razy
- Otrzymał podzięk.: 28761 razy
- Płeć:
Aromaty Smokeland
PucH2 pisze:Superlux pisze:Jaruchna, Puchacz...Ty tutaj , chyba zaraz się upiję .
Idę za grzybami i co widzę? Same znane gęby. Całe szczęście że na grzybach się nie znają
Puszek! A czemu w knajpach, kiedy się zamawia zupę grzybową to każą płacić z góry?
-
- Użytkownik
- Posty: 375
- Rejestracja: pn cze 12, 2017 4:28 pm
- Lokalizacja: 432675
- Podziękował: 172 razy
- Otrzymał podzięk.: 340 razy
- Płeć:
Aromaty Smokeland
Superlux pisze:Jaruchna, Puchacz...Ty tutaj , chyba zaraz się upiję .
Idę za grzybami i co widzę? Same znane gęby. Całe szczęście że na grzybach się nie znają
-
- Użytkownik
- Posty: 375
- Rejestracja: pn cze 12, 2017 4:28 pm
- Lokalizacja: 432675
- Podziękował: 172 razy
- Otrzymał podzięk.: 340 razy
- Płeć:
Aromaty Smokeland
Grochóweczka, fasolowa na boczku surowym jest jak wojskowy rarytas. Osobiście uwielbiam krewetki z Biedronki przygotowane w sześć minet w mikrofali. Wali wędzonką to że miło. Dokładnie tak jakby była dostawa w komunistycznym mięsnym z wędlinami.
-
- Użytkownik
- Posty: 517
- Rejestracja: wt kwie 02, 2019 6:27 am
- Lokalizacja:
- Podziękował: 211 razy
- Otrzymał podzięk.: 439 razy
- Płeć:
Re: Aromaty Smokeland
No nie powiem, zaintrygowałeś mnie, ale bardziej w sferze gastronomicznej.Jak to się sprawdza do takiej ryby,kurczaka,kaszy gryczanej?Czy potrawy muszą być sowicie na tłusto,żeby to dawało przyjemny w odczuciu efekt? Hmm,czy mógłbyś zapodać info w jakich potrawach to stosujesz ?
-
- Patronauta
- Posty: 5830
- Rejestracja: wt maja 21, 2019 1:29 pm
- Lokalizacja: Poznań
- Podziękował: 5236 razy
- Otrzymał podzięk.: 7081 razy
- Płeć:
Aromaty Smokeland
Ooo. Prezes Puch się pojawił
_____________________________________________
................. Od 21.05.2009 zero analogów......................................
................. Od 21.05.2009 zero analogów......................................
-
- Użytkownik
- Posty: 375
- Rejestracja: pn cze 12, 2017 4:28 pm
- Lokalizacja: 432675
- Podziękował: 172 razy
- Otrzymał podzięk.: 340 razy
- Płeć:
Aromaty Smokeland
Pewnie się z nimi jeszcze nie spotkaliście bliżej. Są to naturalne aromaty palonego drewna na bazie wody. Niezwykły zapach i smak tych aromatów przywołuje wspomnienia analoga z najwyższej półki. Zastosowałem go jako dodatek do innych mieszanek. Aromat nie zabija innych smaków a stanowi tylko uzupełnienie już istniejącego bukietu o to coś czego od dawna brakowało. Dawkowanie 0.5-2% w zależności jaki efekt chcemy osiągnąć. Bliższe informacje znajdziecie co do składu mieszanki na stronie producenta. Nie jest to jedyny taki aromat na rynku, jednak z takich korzystam już od jakiegoś czasu w kuchni i w EP. Pędząc samogon trzeba brać pod uwagę zwiększenie gliceryny w proporcjach by lepkość mieszanki pozostawała bez zmian. Producent zadbał by aromaty miały jak najmniejszy wpływ na nasze zdrowie zgodnie z wytycznymi UE. Gdzie zakupić znajdziesz z łatwością. Na pewno nie dostaniesz ich w sklepach EP więc szukać ich tam daremny trud
- Aromat dymu z Orzesznika lub twardego drewna.
- 187 ml.
- Cena 9-13 zł za flaszkę.
- Data ważności 3 lata
Przyjemnego mieszania życzy
Prezes PucH2
- Aromat dymu z Orzesznika lub twardego drewna.
- 187 ml.
- Cena 9-13 zł za flaszkę.
- Data ważności 3 lata
Przyjemnego mieszania życzy
Prezes PucH2
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości