Egrip II

FanJoyetecha
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 10 lip 2016, 20:02
Punkty reputacji: 0
Lokalizacja: Krotoszyn
Płeć: Mężczyzna

Re: Egrip II

Postautor: FanJoyetecha » 10 lip 2016, 20:06

Mam pewien problem z egripem 2 ponieważ wsadziłem go do ciasnego case'a i odwrócił mi się ekran jak zrobić żeby był ustawiony tak jak fabrycznie ?
:bry: ponieważ w google nie ma żadnej instrukcji po polsku
Z góry dziękuje za odpowiedz :)

FanJoyetecha
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 10 lip 2016, 20:02
Punkty reputacji: 0
Lokalizacja: Krotoszyn
Płeć: Mężczyzna

Re: Egrip II

Postautor: FanJoyetecha » 10 lip 2016, 20:09

ale nie do końca ponieważ w zestawie jest taki kominek dzięki któremu można wkręcić dripa lub tanka co się podoba :)))
Awatar użytkownika
Tommy Black
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11559
Rejestracja: 05 cze 2015, 09:23
Punkty reputacji: 7545
Lokalizacja: Szeroko pojęta Galicja
Podziękował: 3623 razy
Otrzymał podzięk.: 11119 razy
Płeć: nieokreślona

Re: Egrip II

Postautor: Tommy Black » 10 lip 2016, 20:17

FanJoyetecha pisze:ponieważ w google nie ma żadnej instrukcji po polsku


Ale w pudełku z eGripem powinna być instrukcja.Moze nie po polsku, ale do naciśniecia sekwencji przycisków nie potrzeba j.polskiego chyba?
Nie pamiętam w tej chwili tej przyciskologii, ale jeśli nie znajdziesz instrukcji, na spodzie moda jest mały otworek oznaczony reset.
Awatar użytkownika
amsaw
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1890
Rejestracja: 09 cze 2015, 22:30
Punkty reputacji: 222
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 2753 razy
Otrzymał podzięk.: 2090 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Egrip II

Postautor: amsaw » 10 lip 2016, 20:20

Awatar użytkownika
Mapeteusz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 56
Rejestracja: 04 gru 2016, 01:12
Punkty reputacji: 10
Lokalizacja: Peru
Otrzymał podzięk.: 72 razy
Płeć: Mężczyzna

Re: Egrip II

Postautor: Mapeteusz » 08 gru 2016, 02:13

Mam i ja :)

Obrazek

Podoba mi się wbudowany parownik, kiedyś pewnie załatwię zewnętrzny, ale na początek jest ok.

Wbudowana bateria tez fajnie bo egrip może być malutki. Baterie tak naprawdę można wymienić mając niewielkie nawet zdolności w lutowaniu.
etamek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 12 sty 2019, 16:58
Punkty reputacji: 0
Lokalizacja: Wadowice
Płeć: Mężczyzna

Egrip II

Postautor: etamek » 12 sty 2019, 19:05

A ja używam 2 egripów 2 z podświetlanymi TFV8 od SMOKA i grzałkami mesh. Batka słaba, ale za to KIESZONKOWIEC do pracy :)
Ma w zestawie przedłużkę pozwalającą na stosowanie zwykłych baniaków atomizerów/ typu KILIN, SMOK TFV 8, Pharaon.

Wróć do „Zasilania elektroniczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości